Rodinný dom, 5 izbový

Dvojpodlažný murovaný radový rodinný dom s výhľadmi do pekne udržiavanej záhrady s vysokými stromami, bazénom a nízkymi energetickými nárokmi je súčasťou súkromného areálu Malá Šárka s vlastnou bezpečnosťou, obľúbeného predovšetkým medzi expatmi, a to vďaka bezpečnosti, prestížnej medzinárodnej škole ISP a krátke dojazdovej vzdialenosti na letisko. Čistá a tichá lokalita Prahy 6 - Nebušice je obklopená množstvom zelene.

Na prízemí je umiestnená západne orientovaná obývacia izba s otvorenou kuchyňou a nadväzujúcou záhradnou terasou, vstupná hala, samostatná toaleta, garáž a práčovňa. V poschodí sú 4 spálne, kúpeľňa (s vaňou a sprchovacím kútom) a toaleta. Zateplená pôda s vinylovou podlahou ponúka priestor napríklad pre herňu.

Vybavenie zahŕňa plávajúce drevené podlahy, biele drevené eurookná a strešné okná Velux so sieťami proti hmyzu, žalúziami a roletami, interiérové ​​dvere Sapeli, masívne schodisko, LED osvetlenie, novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi a pracovnou doskou z prírodného kameňa - čiernej žuly, vstavané skrine, plne vybavenú kuchynskú linku, zabezpečovací systém Paradox s napojením na PCO alebo nový plynový kotol Geminox s externým bojlerom. Strecha je pokrytá novými pálenými škridlami, na terase je povrch z bezúdržbového drevoplastu. Parkovanie v garáži (so vstupom do domu "suchou nohou"), ďalšie až 4 autá môžu stáť na spevnenej ploche pred domom. Upravená západne orientovaná záhrada sa závlahou poskytuje vďaka stromom príjemné posedenie s dostatkom súkromia.

Dom po nedávno dokončenej rekonštrukcii stojí v zabezpečenom areáli s minimom automobilovej prevádzky a profesionálne udržiavanou zeleňou. V mieste je materská a základná škola i medzinárodná škola ISP, niekoľko reštaurácií, potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko alebo pošta. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, cesta k stanici metra a električky Bořislavka trvá 6 minút. Miesto je vhodné najmä pre tých, ktorí ocenia rýchly dosah letiska (10 minút jazdy). Nebušice sú obklopené lesmi Šáreckého prírodného parku, pretkanými turistickými i cyklistickými trasami.

Interiér 135 m2 (plus herňa a garáž), zastavaná plocha 164 m2, záhrada 190 m2, pozemok 354 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    36376
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    135 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    164 m²
  • Záhrada
    190 m²
  • Pozemok
    354 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.